Adore Mestro Yükseklik Ayarlı Oyuncu ve Çalışma Masası Ceviz

Ürün Kodu : 4293312
10.999,00 TL

Renk

Beden

STD

Ürünün Bulunduğu Mağazalar (241)

Ürün Açıklaması

Adore Mestro Yükseklik Ayarlı Oyuncu ve Çalışma Masası Ceviz 

Ürün Ölçüleri: 140 x 72-117 x 60 cm (Genişlik x Yükseklik x Derinlik)

72-117 cm arası çalışma muhafazalarına sahiptir.

Çalışma Voltajı: AC100-240V Frekans 50/60 Hz

Çalışma Ortamı Sıcaklığı: -10 / +40 

Bu masa en fazla 60 kg yük kaldırılabilir. Daha fazla yük koymaktan, üzerine oturmayınız, yükselti aracı veya merdiven amacı ile üzerine çıkmayınız ve bu amaçla kesinlikle kullanmayınız.

Kullanmadan önce lütfen tüm elektrik kablolarının doğru şekilde takıldığından ve sağlam olduğundan emin olun.

Kullanmadan önce çevreyi kontrol edin ve masanın üstünde veya altında herhangi bir engelin olduğundan emin olunuz.

Bu ürün 9 yaş altı çocukların tek başlarına kullanmaları için uygun değildir. Çocukların oynatılmasında yetişkinlerin bakımının sağlanması gereklidir.

Kullanmadan önce tüm elektrik aksamlarını ve kablolarını kontrol ediniz. Herhangi bir arıza ve hasar söz konusu olursa ürünü kullanmayın.

Ürün düz bir zemin üzerinde sabit çalışır durumda. Ayaklar yere tam basmıyorsa ve ürün hareket ediyorsa kullanmamalısınız. Ürünü hareket ettirmemeniz gerekiyorsa lütfen tüm kablo bağlantılarını elektrik prizinden çektiğinizden emin olun ve en az 2 kişinin yardımını iletin.

Masanın yükselmesi ve alçalmaya başlayan hafif bir parçalanması normaldir. Bu ürünün ömrünün olumsuz etkisi bir durum değildir.

Üretim Yeri: Türkiye

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.