Zombie Hunter Spider-Man 1:6 (Hot Toys)

Ürün Kodu : 4623526
19.999,00 TL

Renk

Beden

std

Ürünün Bulunduğu Mağazalar (1)

Ürün Açıklaması

Marvel Stüdyoları'nın ilk animasyon serisi What If…? izleyicileri, Marvel Sinematik Evreni'ndeki kritik anları keşfetmek ve MCU filmlerinden ünlü olayları beklenmedik şekillerde yeniden hayal etmek için bir maceraya çıkarıyor. Sideshow ve Hot Toys, What If…? koleksiyonundan gelen ilk Marvel altıncı ölçekli figür olarak Zombie Hunter Spidey’yi tanıtmaktan heyecan duyuyor. Sevdiğiniz karakterlerle daha önce hiç görmediğiniz görünümlerde tanışın! Yakında çıkacak olan animasyon serisindeki Zombie Hunter Spidey'nin görünümüne dayalı olarak ustalıkla tasarlanmış bu Marvel koleksiyon figürü, farklı ifade kombinasyonları oluşturmak için birden fazla değiştirilebilir sağ göz parçası ile yeni geliştirilmiş maskeli bir baş heykeli, son derece hareketli bir figür gövdesi, klasik mavi ve kırmızı renk şemasını takip eden, Doctor Strange'in Bordo Renkteki Levitation Pelerini ile birlikte özenle dikilmiş Zombie Hunter Spidey kostümü, imza pozları için bir dizi değiştirilebilir el ve çeşitli örümcek ağı efekt aksesuarları ve dinamik bir altıncı ölçekli aksiyon figürü standı içerir.
Detaylar Kutu İçeriği Zombie Hunter Spidey Altıncı Ölçekli Koleksiyon Figürü şunları içerir: What If…? serisindeki Zombie Hunter Spider-Man'in otantik ve detaylı benzerliği Bir (1) yeni geliştirilmiş maskeli baş heykeli, üç (3) çift değiştirilebilir göz parçası ile, çeşitli ifade kombinasyonları oluşturabilir Yaklaşık 30 cm boyunda 30'dan fazla eklem noktası bulunan özel tasarlanmış gövde On (10) parça değiştirilebilir el içerir:
Bir (1) çift yumruk
Bir (1) çift açık el
Bir (1) çift ağ atma eli
Bir (1) çift ağ sallanma eli
Bir (1) çift jest eli Kostüm: Bir (1) kırmızı ve mavi renkli Zombie Hunter Spider-Man kostümü, gri-siyah süslemeler, ağ deseni ve göğüste siyah örümcek amblemi ile
Bir (1) çift gümüş renkli ağ atıcı
Bir (1) bordo renkli pelerin (Levitation Pelerini) (esnek tel ve manyetik özellik içerir) Aksesuarlar: Altı (6) farklı şekil ve uzunlukta örümcek ağı ipi, ağ atıcılara takılabilir
Bir (1) açık örümcek ağı efekt aksesuarı
Seri logosu ve karakter isimliği ile dinamik figür standı Ürün Boyutu Yükseklik: 11.81" (30 cm) Kutu Boyutu Yükseklik: 5.50" (14 cm)
Genişlik: 10.00" (25 cm)
Derinlik: 15.50" (39 cm)