Ufo ATH-20 Kanatsız Fan ve Hava Temizleyici

Ürün Kodu : 4312878
8.299,00 TL

Renk

Beden

STD

Ürünün Bulunduğu Mağazalar (241)

Ürün Açıklaması

Ufo ATH-20 Kanatsız Fan ve Hava Temizleyici

UFO ATH-20, yaşam alanlarınızı daha konforlu hâle getirmek için tasarlanmış hem serinletme hem de hava temizleme özelliğine sahip bir cihazdır. Yaz aylarında evinizde serinliğin ve temiz havanın tadını çıkarmanızı sağlar.

Bu cihaz, odanın havasını derinlemesine temizler ve gerektiğinde serinletir. UFO ATH-20 Kanatsız Fan ve Hava Temizleyici sahip olduğu özellikler sayesinde evinizin havasını temizlerken aynı zamanda güçlü performansıyla geniş alanları serinleterek günlük hayatınızı daha rahat kılar. Görünmeyen partikülleri ortadan kaldırma özelliğine sahip olan cihaz, evinizin havasını değiştirerek ihtiyacınız olan temiz havayı yayar.

Ayarlanabilir etkili 10 hız kademesiyle ihtiyaçlarınıza uygun serinliği sunar. 

Hava Temizleme

Cihaz, güçlü hava temizleme çıkışına sahiptir. Temiz havayı, odanın her köşesine eşit şekilde dağıtır. Geniş alanlarda kullanım için uygundur. Çok yönlü özellikleri sayesinde yaşam konforunuzu artırır. ATH 20 havadaki alerjenleri ve tozları yakalayarak sizin için odanın havasını temizler. Yaşam alanınızı daha hijyenik ve sağlıklı kılar. İhtiyacınız olan temiz ve taze havayı hızlı bir şekilde oluşturur.

Hepa Filtreleme

ATH-20 Kanatsız Fan ve Hava Temizleyici, güçlü filtreleme özelliği taşır. Küçük partikülleri ortadan kaldırarak havayı temizleyebilen cihaz, çift HEPA13 filtreye sahiptir. Havadaki tozların yanı sıra alerjenleri de yakalayan ve sağlıklı hava akışı sağlayan cihaz, hepa filtreleriyle havayı kirleticilerden arındırmaya yardımcı olur.

Güçlü Soğutma

60 derece salınım özelliğine sahip yenilikçi UFO soğutucu, serin havayı odanın her yerine aynı anda ulaştırır. Doğal serinlik sunan cihazı, normal, uyku, bebek olmak üzere üç farklı modda çalıştırabilirsiniz.

Bebek modu, nazik hava akışıyla bebeğinizin rahatlığını korur. Uyku modu, uyku konforunuzu etkilemeden serinlemenizi sağlar. Normal mod, günlük hayatınızı kolaylaştırmak için idealdir. 20m3/dak hava akışı sunan cihazı isterseniz 10 farklı kademede çalıştırabilir, kaliteli serinliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Düşük Enerji Tüketimi

UFO ATH-20, 36 W güç kullanır. Enerji tasarrufu sağlar. Otomatik kapanma fonksiyonuna sahip olan cihaz, hem verimli hem de güvenlidir. 12 saat zamanlayıcı ile cihazınızı istediğiniz kadar çalıştırabilir ve istediğiniz zaman otomatik olarak kapanmasını sağlayabilirsiniz. Böylece enerjiyi verimli kullanabilirsiniz.

Sessiz Çalışma

UFO ATH-20 Kanatsız Fan ve Hava Temizleyici, düşük ses özelliğine sahiptir. 50 dBA gürültü seviyesiyle evde ve ofiste kullanım için uygundur. Rahatsızlık oluşturmaz, günlük hayatınızı olumsuz etkilemez.

Pratik Kullanım

ATH-20'nin kullanımı son derece pratiktir. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir olması ekstra konfor sağlar. Hava kalite göstergesi ve akıllı hafıza özelliğiyle ortamın havasını tarayarak anında ilgili bilgi verir.

Şık Tasarım

Şık ve zarif tasarımı ile beklentilerinizi karşılar. Boyut olarak ofis ve ev ortamında kullanım için uygundur. 

Ürün Özellikleri Açıklama

Çalışma Gerilimi

24 V

Zamanlayıcı

12 saat

Güç

36 W

Filtre

HEPA H13 (2 adet)

Gürültü (ort.)

50 dBA

Hız Kademesi

10

Adaptör Girişi

100-240 V

Hava Kalite Göstergesi

Var

Adaptör Çıkışı

24 V 1.5 A

Akıllı Hafıza

Var

Salınım

60 derece

Otomatik Kapanma

Var

Frekans

50/60 Hz

Uzaktan Kumanda

Var

Hava Akışı

20 m³/dak

Mod

3 farklı mod (normal, uyku, bebek)

Ürün Ölçüsü

1050 x 255 x 255

Garanti Süresi

2 yıl garantili

Kurulum

Kurulum müşteriye aittir.

Servis Bilgisi: (0850) 888 28 36 veya 0850 242 44 10

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.