Ufo ATB-01 Soğuk Buharlı Portatif Vantilatör

Ürün Kodu : 4312799
7.299,00 TL

Renk

Beden

STD

Ürünün Bulunduğu Mağazalar (241)

Ürün Açıklaması

Ufo ATB-01 Soğuk Buharlı Portatif Vantilatör

UFO ATB-01 soğuk buharlı vantilatör, sıcak havalarda serinlemek amacıyla kullanılan, kolay taşınabilir bir cihazdır. Soğuk buharlı portatif vantilatör, buhar üfleme fonksiyonu sayesinde evinizde serinliği ve taze havayı bir arada yaşamanızı sağlar. Etkili serinletme özelliğiyle yaşam alanlarınıza ekstra konfor kazandıran tasarım, yaz sıcağında ihtiyacınız olan ferahlığı sunar. Ofis, restoran ve ev gibi kapalı mekanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Güçlü Salınım

80 derece salınım özelliğine sahip olan UFO soğuk buharlı vantilatör, benzerlerine oranla daha geniş alanı serinletebilir. Dakikada 54 m³ hava akışı sağlayan etkili performansı ile dikkat çeken cihaz, serin havayı her yere eşit şekilde dağıtır.

Geniş Su Haznesi

UFO soğuk buharlı vantilatörün su haznesi 1800 ml olup pek çok modele göre daha geniştir. Büyük su haznesi sayesinde cihazı uzun süre su eklemeden kullanabilirsiniz.

Su Buharı Üfleme

UFO soğuk buharlı vantilatör, ortama soğuk buhar üfleme prensibi ile çalışır. Su tankından aldığı suyu fan aracılığı ile buharlaştıran cihaz ortama soğuk hava akışı sağlayarak serinlik sunar.

Havayı Nemlendirme

UFO ATB-01 soğuk buharlı portatif vantilatör, iyon teknolojisi sayesinde ortamın havasını nemlendirir. Evinizin havasını sürekli tazeleyerek temiz ve ferah kalmasına yardımcı olur.

Sessiz Çalışma

UFO vantilatör, soğuk buharlı diğer vantilatör modellerine göre daha düşük sesle çalışır. Ortalama 60 dBA ses seviyesi sayesinde sizi rahatsız etmez, günlük hayatınızı olumsuz etkilemez.

İdeal Pervane Boyutu

400 mm boyutta pervaneye sahip olan UFO soğuk buharlı vantilatör ideal serinlik için uygundur. Geniş alanları soğutmakta yüksek performans gösterir.

Pratik Kullanım

Uzaktan kumanda ile kontrol edebileceğiniz soğuk buharlı portatif vantilatör yaşam konforunuzu artırır. Cihazı istediğiniz yerden kolayca kumanda edebilirsiniz.

Zamanlayıcı

UFO ATB-01 soğuk buharlı portatif vantilatör, zamanlayıcı özelliğine sahiptir. Cihazınızı 8 saate kadar zamanlayabilir, süre dolduğunda otomatik olarak durmasını sağlayabilirsiniz. Bu özellik ile enerji tasarrufunuza da destek olabilirsiniz.

Taşınabilirlik

UFO buharlı vantilatör portatif ve hafif bir cihazdır. Sabit olmadığı için istediğiniz yere kolayca taşıyabilirsiniz.

Şık Tasarım

Şık ve modern tasarımı ile dikkat çeken dekoratif cihaz ev dekorasyonuna uyum sağlar.

Üç Farklı Modda Çalışma

Her ihtiyaca uygun serinletme seçenekleri sunan cihazı 3 farklı modda çalıştırabilirsiniz. Normal, uyku ve doğal modlarından birini tercih ederek yaşam alanınızı ihtiyacınıza uygun şekilde serinletebilirsiniz. Gün boyu kaliteli serinliğin tadını çıkarabilirsiniz. 

Ürün Özellikleri Açıklama

Çalışma Gerilimi

220-240 V

Salınım

80 derece

Güç

95 W

Zamanlayıcı

8 saat

Hava Akışı

54 m³/dak

Nemlendirme Süresi

Var/10 saat

Gürültü (ort.)

60 dBA

Uzaktan Kumanda

Var

Frekans

50/60 Hz

Buhar Özelliği

Var

Pervane Boyutu

400 mm

İyon

Var

Su Hazne Hacmi

1800 ml

Mod

3 farklı mod (normal, uyku, doğal)

Ürün Ölçüsü

460 x 380 x 1320

Garanti Süresi

2 yıl garantili

Kurulum

Kurulum müşteriye aittir. 

Servis Bilgisi: (0850) 888 28 36 veya 0850 242 44 10

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.