WD 2 TB Harici Hard Disk

Ürün Kodu : 4297829
2.199,00 TL

Renk

Beden

STD

Ürünün Bulunduğu Mağazalar (30)

Ürün Açıklaması

WD 2 TB Harici Hard Disk

USB 3.0 destekli WD Elements taşınabilir depolama, güvenilir, yüksek kapasiteli ve taşınabilir depolama isteyen müşteriler için evrensel bağlantı. 4 TB'a kadar kapasite ve hızlı veri aktarımı sunar.

Küçük ve hafif kasası kusursuz bir şıklık sunar  ve WD kalitesi ve güvenilirliğiyle desteklenir.

Teknik Özellikleri

Kapasite ve Modeller

2 TB WDBU6Y0020BBK

Boyutlar

Uzunluk:  4,40 inç (111 mm)

Genişlik: 3,20 inç (82 mm)

Yükseklik: 0,82 inç (21 mm)

Ağırlık: 0,52 lb (0,23 kg)

İçerikler

Taşınabilir sabit disk

USB kablosu

Hızlı kurulum kılavuzu

Çalışma Spesifikasyonları

Çalışma sıcaklığı: 5°C ila 35°C

Çalışmadığı zamanki sıcaklığı: -20° C ila 65° C

Sistem Uyumluluğu

Windows: 10, Windows 8.1, Windows 7 için biçimlendirilmiş NTFS

Diğer işletim sistemleri için yeniden biçimlendirme gerekir

Ürün Özellikleri

Yüksek aktarım hızları
USB 3.0 bağlantı noktasına bağlanıldığında, WD Elements taşınabilir depolama maksimum performanslı veri aktarımı sağlar. HD filmlerin tamamını USB 2.0'a kıyasla çok daha kısa sürede aktarın.
Performans, kullanıcının donanım ve sistem yapılandırmasına bağlı olarak farklılık gösterebilir.

USB 3.0 ve USB 2.0 ile uyumlu
Hem son teknoloji USB 3.0 cihazlarla hem de USB 2.0 cihazlarla sorunsuz bir şekilde çalışır.

Küçük bir kasada yüksek kapasite
Küçük ve hafif tasarım ile yüksek kapasiteli depolama imkânı sunar. WD Elements taşınabilir depolama, önemli dosyalarını yanında taşımak isteyen müşteriler için ideal bir yardımcı haline getirir.

PC performansını iyileştirir
Dahili diskiniz neredeyse tamamen dolduğunda PC'niz yavaşlar. Dosyaları silmeyin. Dosyalarınızı WD Elements'e aktararak dahili diskinizdeki alanı boşaltın ve bilgisayarınıza yeniden hız kazandırın.

Baştan başa WD kalitesi
Verilerinizin sizin için önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bu diski, dayanıklılık ve darbelere karşı uzun vadeli güvenilirlik için zorlu şartlara uygun olarak ürettik. Diskinizi özel olarak tasarlanmış şık ve sağlam bir kasa ile koruyoruz.

Windows:registered: için biçimlendirilmiştir
NTFS olarak biçimlendirilmiştir ve Windows 10, 8.1 ve 7 ile uyumludur.Diğer işletim sistemleri için yeniden biçimlendirme gerekir.

2 Yıl garantili

Üretim Yeri: Çin

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.