Adore Gaming Prime Profesyonel Oyuncu Koltuğu Rgb Siyah

Ürün Kodu : 4291884
6.699,00 TL

Renk

Beden

STD

Ürünün Bulunduğu Mağazalar (241)

Ürün Açıklaması

Adore Gaming Prime Profesyonel Oyuncu Koltuğu Rgb Siyah

Ergonomik Tasarım: Adore Gaming Prime RGB Oyuncu Koltuğu, uzun süreli kullanımlarda bile konforunuzu koruyacak şekilde tasarlanmıştır. Bel desteği ve baş yastığı ile omurga sağlığınızı destekler.

RGB Aydınlatma: Koltuğun yan kısımlarında yer alan RGB LED ışıklar, farklı renk seçenekleri ve modlarla oyun alanınıza renk katacak.

Ayarlanabilir Fonksiyonlar: Koltuğun yüksekliği, kolçakları ve sırt açısı kolayca ayarlanabilir. Bu sayede kişisel ihtiyaçlarınıza göre en uygun oturma pozisyonunu bulabilirsiniz.

Kaliteli Malzeme: Dayanıklı ve rahat deri kaplama, koltuğun uzun ömürlü olmasını sağlar. Yüksek yoğunluklu sünger dolgusu ile ekstra konfor sunar.

Sağlam Yapı: Güçlendirilmiş metal iskelet ve sağlam tekerlekler ile uzun süreli ve güvenli kullanım sağlar.

Maksimum Taşıma Kapasitesi: 120 kg

Ayarlanabilir Yükseklik: 45-55 cm

Eğim Açısı: 90°-130°

Malzeme: PU deri, yüksek yoğunluklu sünger, metal iskelet

RGB Aydınlatma Modları: Statik, nefes alma, dalgalanma ve daha fazlası

Kullanım Alanları

Evde oyun odaları

İnternet kafe ve oyun salonları

Yayıncılar ve e-spor profesyonelleri

Ofislerde rahat ve şık bir oturma çözümü olarak

Adore Gaming Prime RGB Oyuncu Koltuğu ile oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın. Konfor, estetik ve dayanıklılığı bir arada sunan bu koltuk, oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olacak!

Üretim Yeri: Türkiye

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.