Türksit Shock Oyuncu Koltuğu Pembe

Ürün Kodu : 4331319
2.999,00 TL

Renk

Beden

STD

Ürünün Bulunduğu Mağazalar (241)

Ürün Açıklaması

Türksit Shock Oyuncu Koltuğu Pembe

Toplam Yükseklik: 113-121 cm

Sırt Yükseklik: 72 cm

Kollar dıştan dışa: 61 cm

Kollar yerden yükseklik: 62-69 cm

Genişlik: 50 cm

Derinlik: 50 cm

%100 Yerli üretim

Uzun ömürlü ve kuvvetli amortisör 360 derece dönebilen sessiz ve parke çizmez dayanıklı mobil tekerler.

Çalışma ergonomisine uygun dayanıklı ve kullanışlı kolçaklar.

Yüksek dayanıklı uzun ömürlü oturum süngeri. Yükseklik ayarı ve ayarlanabilir yaslanma sertliği

Geniş ve sağlam yıldız ayak

Kolay ve zahmetsiz kurulum

Ürün Kurulumu

Ürünlerimiz demonte (kurulu olmadan) kutulu halde teslim edilmektedir. Kargo için hazırlanan özel kutular içinde kurulum için gerekli tüm malzemeler mevcuttur. Ek olarak sadece tornavida gerekebilir. Kolay ve hatasız kurulum için parçaların üzerinde numaralar bulunmaktadır. Montaj kılavuzunu takip ederek kolayca kurabilirsiniz.

Bakım ve Temizlik

Nemli bir bezle temizlenebilir.

Detarjan gerektirmez. Su ve sıcak ile uzun süreli temasından kaçının.

2 yıl garantili

Üretim Yeri: Türkiye

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş ‘ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Fiyatlarımız; A101 Ekstra, A101 Kapıda  ve mağazalarımızda farklılık gösterebilir, belirtilen ürün fiyatı yalnızca bu satış kanalı için geçerlidir.

Ürünlerimiz, yukarıda belirtilen satış kanallarında satışa sunulmaktadır. Ekstra satış kanalı, A101 Ekstra website ve mobil kısmını kapsamaktadır.

Mesafeli Satış Sözleşmemiz uyarınca; toptan veya yeniden satış amaçlı oluşturulduğu tespit edilen siparişler ile ürün, hizmet ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun engellenmesi için 5 adetin üzerindeki doğrudan ve dolaylı siparişleri A101’in iptal hakkı saklıdır.